Відверті відповіді на поширені питання...

Чому у вас немає офіціантів?
Завдяки тому, що ви самостійно відносите піднос з використаним посудом на стійку, ми скорочуємо витрати на персонал.
Це дозволяє нам зберігати ціни на мінімальному рівні при дуже високій якості продуктів.
Чому у вас немає безкоштовної доставки?
Насправді, в будь-якому сервісі ви сплачуєте за доставку. Адже вона може бути захована або в високій ціні на страви або в низькій якості продуктів. Тож, ми вирішили, нехай все буде прозоро - є чесна ціна за якісній продукт і розумна ціна доставки на таксі в будь яку точку Харкова.
Чому у вас таке коротке меню?
Коротке меню - дозволяє завжди підтримувати свіжість продуктів, адже вони не чекають поки хтось закаже саме цю страву. Тому, коротке меню - це беспека та доступна ціна для смачних та якісних страв.
А для тих, хто хоче чогось новенького - наш шеф інколи готує особливі авторські роли. Також є сезонні пропозиції, наприклад, Філадельфія з полуницею або грушею.
Чи є у вас акції, знижки або бонуси?
У нас немає и не буде ніяких акцій, знижок та бонусів. Ми віримо в те, що ви нас любите за смак, якість та чесні ціни!
Що таке "боули" в вашому меню?
Боул - в перекладі з англійської це "миска". Тому будь-що в мисці можно називати боул :) В нашому випадку - ми створили яскраві боули, які, на наш погляд, ближче до салатів в загальному розумінні. Але на відміну від салатів, більш калорійні та цікаві по своєму складу.
Чому ваши роли краще за інших?
Які роли в нашому місті кращі - це тільки ваш вибір. Ми лише впевнені, що готуємо для вас з кращих продуктів та за дуже помірну ціну.
Чи є у вас доставка обідів у офіси?
Ми плануємо незабаром запровадити доставку обідів в офіси. Саме зараз наш шеф-повар розробляє меню ;)
Чи можна у вас забронювати столик?
Зазвичай, ми не бронюємо столики, лише для компаній більш ніж 4 чоловіка. Якщо ви прийшли та столика немаі, ви завжди маєте можлив
Як ви забезпечуєте якість та безпечність продуктів?
Ми вже "перебрали" з десятки різних постачальників продуктів, щоб обрати краще для вас. І цей процес триває. Всі робочі поверхні нашої кухні кожні 2-3 години обробляються дезінфікуючими засобами. Також ми строго контролюємо температурний режим зберігання продуктів.

Суши и Вино | Суші та Вино - концепт суші-бар на пр. Науки, 23

Суші на винос. Суші не виходячи з автівки. Доставка суші у Харкові.